جشنواره رسانه ای ابوذر؛ فرصتی برای اعتلای رسانه های متعهد

جشنواره رسانه ای ابوذر یکی از مهم ترین رویدادهای فرهنگی در کشور است که با هدف شناسایی استعدادها، ظرفیت ها و تقدیر از آثار فاخر و اصحاب رسانه متعهد برگزار می شود.

خبرگزاری تسنیم از کرج، جشنواره های رسانه ای یکی از مهم ترین رویدادهای فرهنگی در کشور هستند که با هدف شناسایی استعدادها، ظرفیت ها و تقدیر از آثار فاخر و اصحاب رسانه متعهد برگزار می شوند که جشنواره رسانه ای ابوذر نیز یکی از آنهاست.

این جشنواره در سال 1403 برای نهمین سال متوالی در استان البرز فرصتی بی نظیر را برای فعالان عرصه رسانه فراهم می کند تا با پرداختن به موضوعات ارزشمند انقلابی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و نیز خلق و ارائه آثار خلاقانه و تأثیرگذار، نقش خود را در ارتقای آگاهی عمومی و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی ایفا کنند.

از مزایای این گونه جشنواره ها می توان به شناسایی استعدادهای نوظهور افراد جوان و فعال در عرصه رسانه، تشویق به تولید محتواهای فاخر با ایجاد رقابتی سالم، بستری برای شبکه سازی حرفه ای و ایجاد فرصتی برای تعامل و هم افزایی و نیز ایجاد گفتمان های مؤثر و در نهایت، تقدیر از تلاشگران عرصه رسانه اشاره کرد.

این جشنواره علاوه بر اینکه به انتشار و تقویت گفتمان هایی که برای جامعه اهمیت حیاتی دارند، کمک می کند می تواند فراهم کننده مسیرهای حرفه ای برای خبرنگاران، عکاسان و تولیدکنندگان محتوا باشد و انگیزه بیشتری را برای ادامه راه در آنها ایجاد کند.

ارسال 603 اثر به دبیرخانه جشنواره ابوذر

ابراهیم نوروزی فر، مسئول سازمان بسیج رسانه استان البرز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از شرکت 150 نفر خبرنگار و فعال رسانه ای در نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان البرز و ارسال 603 اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: تقریبا 95 درصد رسانه های استان در این رویداد فرهنگی و رسانه ای شرکت کردند.

وی از فعالیت 12 داور استانی و کشوری در این رویداد خبر داد و افزود: سال های گذشته در خصوص برگزیدگان و آثار آنها حواشی وجود داشت که امسال با هدف شفاف سازی در داوری ها و انتخاب آثار برگزیده، سایتی جهت بارگذاری آثار طراحی و راه اندازی کردیم تا پس از جشنواره، شرکت کنندگان بتوانند امتیازات تعلق گرفته به اثر خود در بخش های مختلف را مشاهده کنند.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان البرز با تاکید بر ضرورت تلاش برای ارتقای سطح جشنواره های رسانه ای در استان، در خصوص رشد کمی و کیفی آثار ارسالی نیز خاطرنشان کرد: امسال نسبت به سال های گذشته آثار بیشتری به دبیرخانه راه یافت که به لحاظ کیفی نیز از شرایط بهتری برخوردار بودند.

نوروزی فر گفت: آثار زیادی در همه بخش ها و محورها به دست ما رسید اما در بخش مدیریت شهری رکورد زده شده که این نشان از دغدغه مندی اصحاب رسانه در خصوص بیان، پیگیری و رسیدگی به مشکلات شهری است. تلاش می کنیم در بهمن ماه مراسم اختتامیه را برگزار و از برترین ها تجلیل کنیم. برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه می یابند.

وی تصریح کرد: جشنواره رسانه ای ابوذر نه تنها یک رقابت حرفه ای، بلکه فرصتی برای تقویت همبستگی میان رسانه ها و ارتقای سطح کیفی محتوای رسانه ای کشور است و می تواند الگویی برای حرکت به سمت رسانه هایی باشد که رسالت خود را در خدمت به جامعه به بهترین شکل ممکن ایفا می کنند.

انتهای پیام/

نظرات

captcha